top of page

Over ons

 

Onze rijschool heeft twee lesauto´s. Een Audi S5 (Handschakel) en een Lexus CT 200H (Automaat).

 

Onze school garandeert u een hoge onderwijsstandaard en concurrerende prijzen. Bij onze rijschool besteden wij aan elk van onze studenten grote persoonlijke aandacht om ervoor te zorgen dat zij goed op de toekomst worden voorbereid.

Wij zijn er trots op dat wij de meest ervaren instructeurs combineren met een ongeëvenaard niveau van persoonlijke aandacht.

 

Onze langjarige tradities maken dat we gebruik maken beproefde methoden die zorgen voor onze goede resultaten. Innovatieve technieken maken het leerproces levendig en up-to-date. Bij ons werken traditionele en innovatieve benaderingen samen om een synergie te bereiken waar onze studenten hun voordeel mee kunnen doen. We zien ernaar uit met u samen te werken; u kunt vertrouwen op onze competente en betrokken docenten. Aarzel niet om ons te bellen als u nog vragen of opmerkingen hebt.

 

Het wordt steeds drukker op de Nederlandse wegen. Daarom worden goede rijopleidingen voor (toekomstige) bestuurders steeds belangrijker. Om van iemand een goede bestuurder te maken, zijn er bekwame en goed opgeleide rij-instructeurs nodig. 

bottom of page